top of page

VIEW Certification Practitioner

2 Daagse certificatie

Maart 21-22
Augustus 28-30
November 21-22

Over de opleiding

VIEW is het instrument bij uitstek om je stijl van creativiteit en probleemoplossen in kaart te brengen. VIEW werd speciaal ontwikkeld om zowel individuen als teams te helpen met het efficiënt en effectief oplossen van problemen, en om de aanwezige creativiteit doelgerichter te gebruiken. VIEW is gebaseerd op meer dan 25 jaar onderzoek en ontwikkeling. VIEW werd zeer grondig ontleed en besproken door specialisten. VIEW doorstaat met brio wat betreft de validiteit en consistentie waaraan wtenschappelijke assessments moeten voldoen. De vragenlijst is tevens in 10 talen beschikbaar waaronder Nederlands, Frans, Engels, Duits, en Spaans.


Het voornaamste uitgangspunt van de ontwikkelaars van VIEW is dat teamleden in staat moeten worden gesteld om het beste van zichzelf te geven op het gebied van creativiteit en probleemoplossen. De inzichten die VIEW je geven laten je toe om het potentieel van ieder teamlid naar waarde te schatten, als individu én als teamspeler. VIEW geeft je verder de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van de aanwezige diversiteit binnen teams, en meer specifiek wanneer het diversiteit van creativiteitsvoorkeuren betreft.VIEW geeft resultaten voor drie dimensies van probleemoplossen.


Oriëntatie tot Verandering – hoe we verkiezen verandering te managen of problemen op te lossen, bestaande denkpaden verder te ontwikkelen of volledig nieuwe denkpaden in te slaan.


Wijze van Gegevens Verwerken – hoe we informatie verwerken, intern of extern.


Wijze van Beslissen – hoe we verkiezen te focussen tijdens het beslissingsproces, een focus op de mens of een focus op de taak.


VIEW is een on-line vragenlijst. Iedere deelnemer krijgt persoonlijke feedback die meer uitleg geeft bij de resultaten op de drie dimensies samen met de implicaties van hun score. Enkel gecertificeerde VIEW gebruikers kunnen het instrument aankopen.

Brochure aanvragen

Bedankt! We sturen je binnenkort de brochure.

Anker 1
bottom of page