top of page

Vorm best-in-class teams

1 daags seminarie

Vrij 26 april 2024, Mechelen
Vrij 7 juni 2024, Oostkamp
Vrij 23 augustus 2024, Oudsbergen
Ma 14 oktober 2024, Antwerpen
Woe 4 december 2024, Brussel

Over de opleiding

Homogene teams werken zeer goed samen in stabiele omgevingen.  Wanneer ze geconfronteerd worden met verandering blijkt plotseling dat ze niet in staat zijn de beste oplossing voor de nieuwe uitdagingen te bedenken. Organisaties moeten daarom ervoor zorgen dat de nodige diversiteit in de organisatie aanwezig is, vooral wat betreft probleemoplossingstijlen!


Diverse teams met een verscheidenheid aan probleemoplossingsstijlen, kunnen terugvallen op een rijke kruisbestuiving van ideeën en zijn duidelijk weerbaarder bij ogenschijnlijke mislukking.


Het voornaamste probleem bij zeer diverse teams is het managen van de onderlinge verschillen en spanningen om uiteindelijk niet in conflictsituaties te belanden.  Deze stijlen zijn onzichtbaar maar kunnen wel degelijk voor spanningen tijdens het samenwerken zorgen, zeker onder tijdsdruk en werkdruk …


Een inzicht in je eigen voorkeuren, het gedrag van collega’s kunnen plaatsen, de andere stijl leren begrijpen en uiteindelijk waarderen zijn opstapjes naar het vormen van een best in class team.

Brochure aanvragen

Bedankt! We sturen je binnenkort de brochure.

Anker 1
bottom of page