top of page
Zoeken
  • Luc De Schryver

Opleiding procesbegeleidingVan 18 tot 20 april 2023 vindt er een ICP cursus plaats in Hotel de Zeeuwse Stroom, Duinwekken 5, 4325 GL Renesse, Nederland. De ideale gelegenheid om kennis te maken met proces begeleiden of faciliteren.


Wat is faciliteren of proces begeleiden?

Zowel procesbegeleiding als faciliteren zijn brede begrippen. Toch zijn het vaardigheden die noodzakelijk zijn voor iedereen in een adviserende of leidinggevende rol. Omdat het in ondernemingen belangrijk is als team goed te functioneren, moet u als leidinggevende in staat zijn creatief denken te stimuleren.


Is de ICP cursus iets voor u?

Merkt u dat u vaak vastzit met bepaalde problemen en zaken waar u maar geen oplossing voor kunt vinden? CPS (ofwel Creatieve Probleemoplossing) is dan wellicht iets voor u. Zo traint u uzelf zodat u nooit meer kansen mist en wordt u gestimuleerd om met nieuwe ideeën en oplossingen te komen.


Wat mag u verwachten van de driedaagse cursus ICP?

Een van de vele voordelen van deze cursus: dat wat u heeft geleerd over echte uitdagingen en kansen kunt u direct toepassen. Alle deelnemers ontwikkelen een creatieve benadering van hun taken (persoonlijk of professioneel), en nemen deel aan tal van workshops.


Na de opleiding weet u wat nodig is om innovatief te denken en constructief te faciliteren. U start met het internaliseren van het CPS-proces door de lens van de facilitators en ervaart het vanuit verschillende gezichtspunten.


Hoe kan ik deze cursus volgen?

o2c2 Consulting biedt jaarlijks twee openbare ICP cursussen aan. De inschrijving voor deze cursussen is beperkt, omdat we deze liever kleinschalig houden, zodat er een nauwe individuele interactie met iedere deelnemer mogelijk is. De huidige prijs voor het bijwonen van een ICP openbare cursus is all-inclusive € 2.900 (materialen, accommodatie, ontbijt lunch en diner). Wanneer een tweede persoon van dezelfde organisatie zich aanmeldt, is de prijs voor de tweede persoon € 1.800. Prijzen zijn exclusief btw.


ICP Facilitation Renesse 2023 NL
.pdf
Download PDF • 832KB

Neem contact op met o2c2 Consulting om u in te schrijven voor het volgende evenement en download de pdf voor meer info!

Recente blogposts

Alles weergeven

De 31-jarige Osborn richtte in 1919 samen met een aantal partners het reclamebureau op met als naam Batten, Barton, Durstine en Osborn. Inc., BBDO. Het bedrijf groeide uit tot een bloeiend reclamebure

bottom of page