top of page

Igniting Creative Potential

4 daags seminarie

24 -27 April & 6 Mei

Over de opleiding

Organisaties, teams en managers moeten over steeds meer aanpassingsvermogen beschikken. We moeten ons aanpassen aan nieuwe uitdagingen, technologieën en marktdynamiek. Er moeten sneller effectieve beslissingen genomen worden (heel dikwijls in teamverband). Tevens is het belangrijk om de samenwerking (en het samen nadenken) te verbeteren!


Het seminarie “Igniting Creative Potential: CPS procesbegeleiding” geeft je de vaardigheden om innovatie binnen teams te stimuleren. Het stimuleert out-of-the-box denken en helpt organisaties om de curve voor te blijven en concurrerend te blijven.


Tevens helpt het je om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Door meerdere perspectieven te onderzoeken en creatieve oplossingen te genereren, neem je beslissingen die tot positieve resultaten leiden en risico's verminderen. Verder stelt het faciliteren van CPS teams in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor probleemoplossende processen. Er wordt een samenwerkingsomgeving gecreëerd waarin de ideeën en bijdragen van teamleden worden gewaardeerd. Dit verhoogt niet alleen het moreel, maar leidt ook tot effectievere en efficiëntere probleemoplossing.


Dit intensief “doe-seminarie” vraagt een beetje voorbereiding maar ook de noodzakelijke “nazorg”.  Er zal je o.a. gevraagd worden om reeds een moment binnen jouw organisatie te plannen (2 tot 3 weken na de opleiding) waar je de nieuwe vaardigheden op een veilige manier zal kunnen inzetten.


Het aantal deelnemers aan dit seminarie wordt dan ook beperkt.

Brochure aanvragen

Bedankt! We sturen je binnenkort de brochure.

Anker 1
bottom of page