top of page
Ons Netwerk

Ons netwerk ondersteunt innovatie en creativiteit in uw organisatie

Christian Hoßbach

Christian Hoßbach

Christian Hoßbach promoveert aan de leerstoel Human Resources Management and Business Governance aan de Universiteit van Halle-Wittenberg in Duitsland. Hij doet onderzoek naar methoden om degenen die leiding geven in organisaties creatiever talent beter te kunnen aantrekken en hoe ze een meer systemische benadering kunnen hanteren bij het ontwikkelen en voeden van creativiteit.

Hij is een getrainde facilitator in Creative Problem Solving en een gecertificeerde VIEW en SOQ practitioner.

Hij verbindt theorie en praktijk en draagt bij tot de verdere ontwikkeling en verbetering van deze methoden en instrumenten om de impact van hun praktische toepassing te verhogen en creatief talent in organisaties te helpen ontwikkelen

Jan Gorremans

Jan Gorremans

Jan beschrijft zichzelf als een generalist. Doorheen zijn 25 jaar professionele loopbaan heeft Jan verscheidene posities bekleedt in verschillende business domeinen. Van technisch ingenieur over business process engineer, ICT service management, management consultant, aviation business contract manager, …

Een toevallig backstage bezoek bij Walt Disney World, Florida, 12 jaar geleden gaf hem een nieuwe kijk op business. Door de ontdekking van ‘the business behind the magic’ bij Disney Institute realiseerde Jan het belang van de relatie tussen bedrijfsmedewerkers en de eind-klant. Aan de hand van Service design en een doorgedreven kennis van VIEW en SOQ methodologieën, is Jan’s motto: Het creëren van succesvolle organisaties door middel van trouwe klanten en blije medewerkers. Jan heeft de kwaliteiten een brug te slaan tussen traditionele business concepten en excellente service methodologieën om innovatieve en klantgerichte resultaten te boeken.

Luc De Schryver

Luc De Schryver heeft jarenlang ervaring als internationaal consultant. Hij bracht de ‘systemische aanpak’ naar Europa en past deze methode hier succesvol toe. Deze specifieke aanpak om creativiteit en innovatie in bedrijven te stimuleren en te implementeren resulteert in unieke resultaten voor zowel profit als non profit organisaties.

De beste manier om te weten of O2C2 Consulting voor uw organisatie de oplossing is, is telefonisch contact. U kunt hem bellen op nummer: +32 476 337 137

Luc De Schryver startte zijn “Creative Leadership traject” in 1991 aan De Universiteit van Buffalo waar hij een jaar later de Master of Creativity and Innovation behaalde. Sindsdien werkt hij samen met CPSB, een spin-off dat wordt geleid door Prof. Dr. Scott Isaksen. Luc De Schryver is gecertificeerd ICP trainer, en is tevens geaccrediteerd om professionals op te leiden tot gecertificeerde VIEW en SOQ gebruikers.

Luc heeft een brede ervaring als internationaal consultant. Hij past sinds meer dan 25 jaar een systeemaanpak toe om creativiteit en innovatie een permanente plaats te geven binnen organisaties en teams. Hij is gespecialiseerd in het hanteren van de CPS methodologie zoals die gedurende de laatste vijftig jaar wetenschappelijk is onderzocht en ontwikkeld.

Luc’s onderzoeksinteresses gaan uit naar de succesfactoren die organisaties en teams naar rendabele, creatieve en innovatieve resultaten leiden.

O2C2 Consulting bestaat uit een team van specialisten met elk meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van creativiteit en innovatie. Het team past een systemische aanpak toe en helpt organisaties om doelgerichter om te gaan met verandering.

fransisk adams

Fransiska Dams

Na een jarenlange succesvolle carrière in de financiële sector, heeft Fransiska Dams ontdekt waar haar grootste toegevoegde waarde ligt: het optimaal benutten en naar boven brengen van het aanwezige creatieve potentieel in een groep mensen. Dit heeft er toe geleid dat ze zich hier meer en meer op is gaan richten, om uiteindelijk van haar passie haar carrière te maken.

Fransiska is naast creatief CPS facilitator ook actief als coach om mensen te helpen evolueren naar de beste versie van zichzelf. Dit helpt Fransiska in haar activiteiten als facilitator om steeds oog te hebben voor het menselijke aspect, en zo uw organisatie of team naar nieuwe creatieve hoogtes te begeleiden.

Jan Lahuis

Jan Lahuis

Jan Lahuis kwam 15 jaar geleden met Creative Problem Solving in aanraking en is hier in opgeleid. Jan Lahuis: “Het is een fantastische manier om de creativiteit binnen een organisatie te onderzoeken en te stimuleren. Het is een dynamische en energieke manier om zaken aan te pakken. Je kan een organisatie een bepaalde richting in krijgen waar je verder mee kunt.”

Jan zijn roots liggen in de wereld van controlling en (financieel) management. Een vakgebied waarin hij nog steeds als adviseur en consultant actief is. De principes van de systemische aanpak helpen hem om complexe vraagstukken efficiënt aan te pakken en mensen in het proces mee te nemen.

lucdeschrijver
fransiskadams
christianhoßbach
janlahuis
jangorremans
David Geuens

David Geuens
Certified VIEW and SOQ practitioner

Jos Beckers

Jos Beckers

Certified SOQ practitioner

Geert Bruggeman

Geert Bruggeman

Certified VIEW practitioner

Rob Bigge

Rob Bigge

Certified VIEW and SOQ practitioner

Maxim Swinnen

Maxim Swinnen
Certified VIEW and SOQ practitioner

Patrick Stevens

Patrick Stevens

 Certified SOQ

Inge De bruyn

Inge De bruyn

Certified VIEW and SOQ practitioner

Jo Martens

Jo Martens

Certified VIEW practitioner

Maak kennis met ons team creatieve probleemoplossers: contacteer ons meteen voor een verkennend gesprek!

bottom of page